Take Away Menu

Take Away Menu

Nyd vores udsøgte kogekunst hjemme i din egen spisestue og  glæd venner og familie med lækker mad


NYHED !


Nu kan du købe vores enestående hjemmerøgede laks.


Vi bruger færøsk laks som nænsomt tørsaltes i 24 timer og

derefter koldryges over bøgeflis i 12 timer.


Vi sælger laksen i hele stykker og størrelse efter ønske.


 kr. 30,- pr. 100 gr. 




Tapas er udsolgt til både fredag og lørdag.


Gourmet Tapas

Gældende fra fredag den 12. februar til lørdag den 27. februar 2021.

Bestilling skal ske senest dagen før kl. 16.00.

Afhentning fredag fra kl. 15.00 til 17.00 lørdag fra kl. 12.00 til 16.00.

 

Kolde:

Rillette af røget laks med rørt flødeost, citron og hjertesalat

Grillet Yellov fin tun med wasabimayo og Soya-ingefær marineret glaskål

Røget krondyr filet med spinatflan og syltede bøgehatte

Grønkålssalat med pærer, syltede rødløg, tranebær og valnødder

 

Lune: skal lunes efter anvisning

Brændende kærlighed ver. 2021 trøffelmos, bagt rødbede, bacon og løg

Braiseret kalvebryst med peberrodsglace, bagt pastinak og gulerod

 

3 gode oste med kompot og mandler

Chokoladekage med solbærskum, bær og krystalliseret hvid chokolade

 

Hjemmebagte brød med smørelse

Alt er smukt anrettet i små portionsskåle og fade

 

Pr. person kr. 195,-

Ret til ændringer forbeholdes.

 


Ny tapas til marts måned

Gourmet Tapas

Gældende fra den 5. til den 27. marts 2021

Du kan bestille vores lækre tapas til afhentning fredag og lørdag.

Minimum 2 personer og bestilling skal ske senest dagen før kl. 16.00

 

Kolde:

Salat med røget kulmule, æbler, selleri og kapers

 

Kold avocado-ærtesuppe med marinerede rejer, sojabønner og dildolie

 

Kyllingeterrine med marinerede peberfrugt, estragon-mayo og ristede solsikkekerner

 

Tomatiseret humus med gulerod, syltede tomater, saltede kikærter

 

Lune:

Bagt færøsk laks med porre, fennikel og perlebyg i limesauce (skal lunes)

 

Boeuf Bouguignon og pommes Duchesse med rosmarin og hvidløg (skal lunes)

 

Ost & sødt:

Hjemmerøget brie med timian og sort peber, sojamandler og abrikoskompot

 

Krydderkage med stikkelsbærfool og nougattine

 

Hjemmebagte brød og smørelse.

Pr. person 195,-

Alt er smukt anrettet i små skåle og fade.

Ret til ændringer forbeholdes.


NYHED!!

FRA DEN 21. FEBRUAR


Søndagsbrunch

take away


Hver søndag til afhentning fra kl. 10.00 til 12.00

Minimum er 2 personer og skal forudbestilles senest dagen før kl. 16.00

 

Hjemmerøget laks med æble-sellerisalat

Udvalgte pålæg, skinke og pølser med oliven og cornichoner

3 gode oste med syltetøj

 

Lun leverpostej med rødbeder (skal lunes)

Røræg med bacon og brunchpølser (skal lunes)

Pandekager med frugtkompot (skal lunes)

 

Yoghurtfromage med knust kage og syltede bær

Hjemmebagt rugbrød, specialbrød, grove boller og smør

 

Alt er smukt anrettet på fade og skåle, lige til at stille på bordet.


Pr. person kr. 185,-

Ret til ændringer forbeholdes.



Bestil på tlf. 7370 7630 eller på

mail til funders@restaurantfunders.dk